سلب امتیاز سیم‌کارت به علت بدهی ممنوع شد آپدیت تازه تلگرام منتشر شد + ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید آیفون 5s به فهرست گوشی‌های منسوخ‌ اپل اضافه شد آیا سایت سازمان حج و زیارت هک شده است؟ + جزئیات انتصاب علی حکیم‌ جوادی به ریاست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور زمان عرضه هدست اپل ویژن پرو در خارج از آمریکا مشخص شد جزئیاتی جدید از ویژگی‌های هوش مصنوعی آیفون اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۰۴۳) از امروز می‌توانید قابلیت‌های پولی ChatGPT را رایگان استفاده کنید صحت اسناد مربوط به اسرار موتور جستجوی گوگل تأیید شد سامسونگ چند ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی را با به‌روزرسانی Wear OS 5 به گلکسی واچ می‌آورد دلایل اخراج سم آلتمن از OpenAI بعد از یک سال مشخص شد بیش از ۷۵ بازی بدون نیاز به نصب در یوتیوب + روش دسترسی به بازی‌ها یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟ یک شرکت چینی می‌خواهد با پرتاب ۱۰ هزار ماهواره رقیب استارلینک شود بازی Call of Duty: Black Ops 6 در گیم پس هم عرضه خواهد شد + تریلر OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده دوربین گلکسی S۲۵ اولترا چه مشخصاتی خواهد داشت؟ گلکسی M۳۵ معرفی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی

  • کد خبر: ۲۷۹۶۹
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی
تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
وفایی‌نیا/شهرآرانیوز- وزیر ارتباطات به تازگی خبر از ساخت ۴۰۰ هزار گوشی موبایل بومی و ۵/۲ میلیون پورت مودم VDSL تا انتهای امسال داد، خبری خوشحال کننده که نشان از میزان توانمندی‌های متخصصان کشورمان دارد.
 
حتی امیدواریم به جای ۴۰۰ هزار عدد، تا انتهای سال ۴۰۰ میلیون موبایل بومی ساخته شود، اما در صحبت‌های وزیر ارتباطات نشانه‌هایی نگران کننده هم از جنس حمایت‌ها برای تولید این محصولات بومی به چشم می‌خورد.
 
متأسفانه در کشور ما ۲ راهبرد کلی برای حمایت از تولیدات بومی وجود دارد که با وجود ناکارآمدی، سال هاست همچنان استفاده می‌شود. اولین راه، ممنوعیت واردات نمونه‌های باکیفیت خارجی آن محصول است.
 
جهرمی همین راهکار را برای حمایت از مودم VDSL داخلی پیشنهاد داده و گفته است با هماهنگی وزارت صمت، ظرفیت واردات این تجهیزات به کشور محدود خواهد شد، مسیری که نتیجه آن معمولا ایجاد بازاری انحصاری در کشور است.
 
در این شرایط، تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
 
نتیجه این سیاست را در مواردی مانند صنعت خودرو به وضوح مشاهده می‌کنیم. دومین راهکاری هم که با وجود نتیجه بخش نبودن، همیشه از سوی مسئولان تجویز می‌شود، ارائه وام‌های میلیاردی و پول پاشی‌های بی حساب است. وزیر ارتباطات برای حمایت از تولید ۴۰۰ هزار موبایل بومی، از ۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی دولتی برای وام دادن به اپراتور‌ها خبر داد، موضوعی که یادآور وام‌های میلیاردی‌ای است که چند سال پیش به پیام رسان‌های بومی داده شد و در نهایت اصلا نتیجه مطلوبی هم به دنبال نداشت.
 
اصولا در صنایع «های تک» مانند تولید تلفن همراه یا تجهیزات کامپیوتری، تزریق منابع مالی به تنهایی تأثیر چندانی ندارد. این سیاست تنها باعث می‌شود شرکت‌هایی به اسم تولید موبایل و به طمع استفاده از این وام‌های کلان شکل بگیرند و در نهایت سرمایه‌های دولتی به هدر برود.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->